Ρόδος: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 19χρονο να συναντά την 21χρονη φοιτήτρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Στο φώς της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, να την περιμένει έξω από το σπίτι της για να την πάρει

Στο φώς της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, να την περιμένει έξω από το σπίτι της για να την πάρει. Το βίντεο δημοσιεύει η dimokratiki.gr και δείχνει την Ελένη Τοπαλούδη να συναντάται κάτω από το σπίτι της με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Όπως φαίνεται στην αποκάλυψη από την «Δημοκρατική» «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο 19χρονος φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί. Η συνέχεια είναι γνωστή. Πηγαίνουν στο εξοχικό του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου όπου η κοπέλα δολοφονείται με χτυπήματα στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους. Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή και ικέτευε να την πάνε στο νοσοκομείο, οι δύο νεαροί αντιθέτως την πήραν, την φόρτωσαν στο βαν και την πέταξαν στη θάλασσα όπου κι έχασε τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ