Ρέθυμνο: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη συνταγή για φόλες που αναρτήθηκε στο facebook

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση της γυναίκας από το Ρέθυμνο που ανάρτησε στο facebook συνταγή για φόλες, μετά από μήνυση του φιλοζωικού σωματείου "Νοιάζομαι".

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση της γυναίκας από το Ρέθυμνο που ανάρτησε στο facebook συνταγή για φόλες, μετά από μήνυση του φιλοζωικού σωματείου "Νοιάζομαι". Μάλιστα και η ίδια ομολόγησε ότι σκοτώνει γάτες και προέτρεψε τους ακολουθούς της να κάνουν το ίδιο.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές προσήγαγαν τη γυναίκα και το σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου μετά από εντολή της εισαγγελέως που ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

Το ζευγάρι  αφέθηκε ελεύθερο, όμως εις βάρος της γυναίκας έχουν ήδη υποβληθεί και μηνύσεις. 

Εκτός από την καταγγελία του τοπικού φιλοζωικού σωματείου, δεκάδες είναι και οι προσφυγές πολιτών ανά την Ελλάδα, στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η αστυνομία ερευνά την περιοχή στην οποία διαμένει το ζευγάρι, για τυχόν θανατωμένα ζώα, ενώ συλλέγει και σχετικές πληροφορίες και μαρτυρίες από πολίτες.

Ο σύζυγος της γυναίκας με ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό, είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος είχε γράψει το κείμενο που προκάλεσε την οργή του κόσμου και ότι επρόκειτο για πλάκα σε έναν φίλο του.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτησή της, η κάτοικος Ρεθύμνου αναφέρει αναλυτικά τα συστατικά που χρησιμοποιεί για τις φόλες:

Μάλιστα γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο... μηχανάκι της με το οποίο φέρεται να πραγματοποίησε τα δρομολόγια θανάτωσης των γατών.

όσο η ίδια, ή και ο σύζυγός της, φρόντισαν να διαγράψουν το επίμαχο υλικό από το διαδίκτυο και να κλειδώσουν τον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως ήδη ο κόσμος είχε διαρρεύσει τις μαρτυρίες και τα σχόλια, ενώ ο λογαριασμός της μετά και τις καταγγελίες των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έχει διαγραφεί.

Πηγή: neakriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ