Π. Ρήγας: Καμία ανησυχία για τις κινήσεις της Τουρκίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Η κυβέρνηση, τα συναρμόδια υπουργεία και οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σταθερή συνέπεια τις όποιες προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ και ευρύτερα, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Κώστα Αλατζά

Η κυβέρνηση, τα συναρμόδια υπουργεία και οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σταθερή συνέπεια τις όποιες προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ και ευρύτερα, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Κώστα Αλατζά.

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία στους πολίτες για τις κινήσεις της Τουρκίας σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ, τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών, η κυβέρνηση συνολικά, «αντιμετωπίζουν τα θέματα αυτά με συνέπεια, όπως όλη την προηγούμενη περίοδο, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε ο κ. Ρήγας.

Για την εικόνα που παρουσιάζουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σε σχέση με τους συσχετισμούς δυνάμεων, ο κ. Ρήγας σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα κάναμε κυβέρνηση, ούτε γίνεται πολιτική, με τις δημοσκοπήσεις ... ο ελληνικός λαός θα καταλάβει  ... η ΝΔ προσπαθεί να "συνταγματοποιήσει" τον νεοφιλελευθερισμό και την λιτότητα ... ουσιαστικά προς μία προ μνημονίων περίοδο, με εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις κατεστραμένες. Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι, θα δώσουμε αυτή την μάχη και θα την κερδίσουμε προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας ... τον Οκτώβριο του 2019 ο ελληνικός λαός θα μας το πιστώσει αυτό».

Αναφερόμενος επίσης στην Αυτοδιοίκηση και τους υποψηφίους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά σε εμβληματικούς Δήμους, ο κ. Ρήγας είπε ότι «υπάρχουν άνθρωποι και πολίτες που μπορούν να συμβάλουν σε ένα προοδευτικό μέτωπο, με μία διαφορετική αντίληψη ... δεν θέλουμε να έχουμε μία αμιγώς κομματική στήριξη, αλλά ένα ευρύ φάσμα προοδευτικών ανθρώπων που θα συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση. Στους μεγάλους Δήμους και ορισμένες Περιφέρειες, το επόμενο διάστημα στα όργανα του κόμματος συγκροτημένα θα καταλήξουμε στις επιλογές που θα κάνουμε».

Πηγή: left.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ