Την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα της κάλπης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, εξέφρασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου

Την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα της κάλπης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου, εξέφρασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FΜ», εμφανίστηκε σίγουρη για είσοδο στο β' γύρο, ενώ για τους ανθυποψηφίους της, Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό, είπε πως και οι δύο «εκφράζουν ένα πολύ κακό παρελθόν» για την πόλη.

«Δεν θεωρώ ρεαλιστικά πιθανό να βρίσκονται Ταχιάος και Ορφανός στο β’ γύρο των εκλογών. Σ' ένα υποθετικό ερώτημα, θα είμαστε απέναντι και στις δύο υποψηφιότητες. Εκφράζουν ένα πολύ κακό παρελθόν» είπε η κ. Νοτοπούλου σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που κάνουν την εμφάνιση τους.

«Εμείς πραγματικά δίνουμε μια μάχη. Επειδή δεν απευθυνόμαστε σε συμφέροντα της πόλης, δεν μπορώ να αξιολογήσω, δεν μπορώ να κρίνω και δεν μ' ενδιαφέρει να δω ποιος από τους δύο θα είναι στον β’ γύρο μαζί μ' εμάς. Για μένα Ταχιάος και Ορφανός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος», πρόσθεσε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ