Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μμ., στην πλατεία Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Πράσσου κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι καίριες θέσεις του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι».

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μμ., στην πλατεία Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Πράσσου κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι καίριες θέσεις του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος θα αναλύσει τους σημαντικότερους άξονες του προγράμματός του, το οποίο έχει καταρτιστεί στη βάση της εμπειρίας του ιδίου από τις ποικίλες θέσεις που έχει υπηρετήσει είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος είτε από τα Διοικητικά Συμβούλια σημαντικών Νομικών Προσώπων και Επιτροπών του Δήμου Χαλανδρίου αλλά και σε συνέχεια εστιασμένων μελετών και τεχνογνωσίας ειδικών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα προκριθούν στην ομιλία είναι και αυτό της συμφόρησης της πόλης από το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται να οξύνεται διαρκώς παρά τις διαβεβαιώσεις χρόνων από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις.

Με τρία μέτρα, μεθοδικά σχεδιασμένα ξεχωριστά το καθένα και στρατηγικά συνδεδεμένα έτσι ώστε να αποτελούν μία άρρηκτα ενοποιημένη παρέμβαση υψηλού πλεονεκτήματος που θα λαμβάνει υπόψη υπάρχουσες ευκαιρίες, δομές και υφιστάμενους πόρους, ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Πράσσος δεσμεύει την προγραμματική του ατζέντα και το σχέδιο δράσεων της επόμενης ημέρας διοίκησης εστιάζοντας στην προτεραιότητα της αποσυμφόρησης του δήμου. Με ποιόν τρόπο;

  • Διεκδικώντας στάση μετρό στο κέντρο Χαλανδρίου. Αποδεχόμενοι απενεχοποιημένα και επενδύοντας στρατηγικά στον εμπορικό χαρακτήρα της πόλης μας, οφείλουμε να διευκολύνουμε την πρόσβαση των επισκεπτών μας και των πιο απομακρυσμένων Χαλανδραίων στο κέντρο της χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στη ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Μιας και εκκρεμεί η κατασκευή της U γραμμής του μετρό, η σωστή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς,  αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα του έργου, αποτελεί κρίσιμο σημείο και πρωταρχικό βήμα στη δράση μας.
  • Δημιουργώντας κεντρικό πάρκινγκ πολλών θέσεων σε χώρο που ήδη αποτελεί περιουσία του δήμου, ενεργοποιώντας νομοθετικά πλαίσια και ευρωπαϊκά κονδύλια με όρους επωφελείς για τον Δήμο και λαμβάνοντας υπόψη τον ευρύτερο χωροταξικό σχεδιασμό της πόλης και τους περιβαλλοντικούς κανόνες, έτσι ώστε να εντάσσεται με ευγένεια και αισθητική στον περιβάλλοντα χώρο.
  • Δημιουργώντας one bus stop που να εξυπηρετεί με τακτικότητα, συχνότητα και συνέπεια τη διασύνδεση του σταθμού μετρό Χαλανδρίου με το κέντρο του Χαλανδρίου.
  •  
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ