ΝΔ: Κατασχέσεις από αυτούς που υπόσχονταν φορολογική σεισάχθεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
«Αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες», παρατηρεί η Ν.Δ..

«Αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες», παρατηρεί η Ν.Δ.. Η ανακοίνωση βγήκε με αφορμή τις κατασχέσεις στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση, για να καταγραφεί υπέρβαση στα φορολογικά έσοδα του προϋπολογισμού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τής χρεώνει ότι «υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων», καθώς «με δική της επιλογή φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη στους πολίτες». «Το αποτέλεσμα», συμπληρώνει, «είναι μια καταιγίδα 1.000 κατασχέσεων την ημέρα».

Στην ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι « την ίδια στιγμή, το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις».

«Με τα χρήματα της υπερφορολόγησης προσλαμβάνουν κομματικούς “κολλητούς” στο Δημόσιο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια», συμπληρώνεται.

Κατά τη Ν.Δ., η κυβέρνηση είναι «από τις χειρότερες πρακτικές του χθες, σε απόλυτη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της εξόδου από την κρίση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ