Λέσβος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν άγρια 42χρονο σε κοπή πίτας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου 2019), σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου. Ο 42χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση, για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη. 

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου 2019), σε εκδήλωση κοπής πίτας σε καφενείο της Αγιάσου.

Ο 42χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση, για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με 46χρονο άντρα και υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 42χρονος θέλησε να φύγει από το χώρο αλλά υπήρχε το αγροτικό όχημα του 46χρονου που εμπόδιζε να πάρει το δικό του αυτοκίνητο. Ο 42χρονος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου να παρέμβει, εντούτοις δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Μετά από αρκετή ώρα, ο 46χρονος απομάκρυνε το όχημά του και ο 42χρονος θέλησε να φύγει από το καφενείο.  Δυστυχώς, ο 46χρονος μαζί με τον 20χρονο γιο του είχαν στήσει καρτέρι στον 42χρονο και άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία με σιδερένια βέργα.

Οι θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν το συμβάν και έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά ακόμη και όταν ο 42χρονος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του, πατέρας και γιος συνέχισαν να χτυπούν δυνατά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του θύματος, το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου κλήθηκε για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση. Μετά το περιστατικό ο 42χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου για να ζητήσει βοήθεια και τότε κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Οι δράστες ακόμη δεν έχουν συλληφθεί, ενώ ο 42χρονος έχει καταθέσει μήνυση στον 46χρονο και έχει ενημερώσει τη στρατονομία, καθώς ο 20χρονος γιος του δράστη υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: lesvosnews.net

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ