Κυρ. Μητσοτάκης: "Οδοστρωτήρας στη γραφειοκρατία για τις επενδύσεις η Ν.Δ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Ιουνίου 2019 | Επικαιρότητα
Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε το στόχο της ανάπτυξης, εκτιμώντας ότι μόνο με ισχυρή ανάπτυξη θα υπάρξουν περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ενώ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για fake news και διαστρέβλωση των δηλώσεων του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε μιλώντας στο Open ότι η κυβέρνηση του θα είναι οδοστρωτήρας για τα εμπόδια στις επενδύσεις, δηλαδή στη γραφειοκρατία, όχι όμως για τα κοινωνικά δικαιώματα. Τόνισε ότι θα πρόκειται για μία κυβέρνηση μεταρρυθμιστική, εκτιμώντας μάλιστα ότι οι εταίροι θα δεχθούν την ανάγκη μίας νέας πολιτικής με μείωση των φόρων και διαμηνύοντας ότι ορισμένες δεσμεύσεις της ΝΔ όπως η μείωση του φόρου επιχειρήσεων και του ΕΝΦΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτες.

 Διεμήνυσε όμως σαφώς την ανάγκη η επόμενη κυβέρνηση να είναι αυτοδύναμη για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, θέτοντας το δίλημμα “ισχυρή εντολή ή θα μπούμε σε περιπέτειες”. Και κάλεσε τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή και το κόμμα Βελόπουλου, να δώσουν στις εθνικές εκλογές την ψήφο τους στη ΝΔ για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis. “Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Ρασπούτιν και ο κ.Τσίπρας το ξέρει”, σημείωσε με νόημα, φωτογραφίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Προανήγγειλε δε, την κατάργηση της θέσης του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για θέματα διαφάνειας και την ίδρυση μίας ανεξάρτητης αρχής με αυτές τις αρμοδιότητες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ