Κύπρος: Έντονα καιρικά φαινόμενα - Εγκλωβίστηκε άνδρας σε πλημμυρισμένο δρόμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Η κακοκαιρία δημιουργησε τα περισσότερα προβλήματα στην Πάφο. Οι καταρρακτώδεις βροχές είχαν ως συνέπειας να πλημμυρίσουν σπίτια και δρόμοι. 

Εντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν χθες βράδυ στο εσωτερικό και σε περιοχές στα δυτικά παράλια της Κύπρου, με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ περισσότερο επηρεάστηκε η Πάφος, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια. Η πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε πέντε περιπτώσεις για άντληση νερών από υπόγεια και υποστατικά.

Αποκόπηκαν δέντρα, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου δημιουργήθηκαν προβλήματα στη διαδικασία προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών.

Αεροπλάνα που κατευθύνονταν προς την Πάφο προσγειώθηκαν στη Λάρνακα ενώ, λόγω της κακοκαιρίας, καθυστέρησαν πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια.

Λόγω της κακοκαιρίας σημειώθηκαν βλάβες στο δίκτυο της Αρχής Ηλεκτρισμού με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετά χωριά της επαρχίας Πάφου.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε περιοχές της Λευκωσίας, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε ένα άτομο που κινδύνευσε από τα νερά που έφθασαν μέχρι τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, καθώς και της Λεμεσού.

Πηγή: euro2day.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ