Κύπρος: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο 11χρονων - Εντοπίστηκαν σώα τα αγοράκια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Στην ανεύρεση των δυο 11χρονων μαθητών προχώρησε πριν από λίγο η κυπριακή αστυνομία

Στην ανεύρεση των δυο 11χρονων μαθητών προχώρησε πριν από λίγο η κυπριακή αστυνομία. Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, τα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι αρχές φαίνεται ότι είναι κοντά στη σύλληψη του δράστη. Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο όπου εντοπίσθηκαν οι δυο μαθητές Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης που απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολειό στις Καμάρες της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο απαγωγέας είχε πρόθεση να απαγάγει κι αλλά παιδιά. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο δράστης.  

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Κύπρο ο δράστης είναι περίπου 50 με 60 ετών, με δεμένο χέρι, και παρίστανε το νέο δάσκαλο του σχολείου ζητώντας βοήθεια να μεταφέρει τα πράγματα του στο γραφείο από τους μαθητές, αλλά μόνο οι δυο απαχθέντες προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν. Οι δυο εντεκάχρονοι προέρχονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται στη Λάρνακα. Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 7.30 το πρωί, πριν το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού.

Τον εντοπισμό των μαθητών χαιρέτησε και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με μήνυμά του στο Twitter. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ