Κικίλιας κατά Τζανακόπουλου για το πόρισμα της Επιτροπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο για το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας την κυβέρνηση για κυνική ομολογία «ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής»

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο για το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ κατηγορώντας την κυβέρνηση για κυνική ομολογία «ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής».

Ο Βασίλης Κικίλιας υποστήριξε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «παραδέχθηκε ότι, όλους αυτούς τους μήνες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιδόθηκε σε ένα επικοινωνιακό σόου που της γύρισε μπούμερανγκ. Υπέπεσε όμως και σε ένα σοβαρό ολίσθημα, όταν υπέδειξε στη Δικαιοσύνη με ποιον τρόπο πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, «Ο κ. Τζανακόπουλος, αν είχε λίγο φιλότιμο, θα έπρεπε να απαντήσει στον ελληνικό λαό ποιος κρύβεται πίσω από την οffshore της “Αυγής” και τι γίνεται με τις σκαστές παρανομίες με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε το κτίριο της Κουμουνδούρου.

Γι’ αυτό, προτού ξαναμιλήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για διαφάνεια και δικαιοσύνη, καλό είναι να θυμάται την παροιμία “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ