Και ο Αριστείδης Φλώρος στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Με την παρουσία του Aριστείδη Φλώρου, ο οποίος είναι μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας άρχισε η δίκη -για να διακοπεί στη συνέχεια- των 5 κατηγορουμένων που κατηγορούνται για το φόνο του άτυχου δικηγόρου. 

Με την παρουσία του Aριστείδη Φλώρου, ο οποίος είναι μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας άρχισε η δίκη -για να διακοπεί στη συνέχεια- των 5 κατηγορουμένων που κατηγορούνται για το φόνο του άτυχου δικηγόρου. 

Η δίκη διεκόπη για τις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς κάποιοι εκ των πέντε κατηγορουμενων δεν είχαν δικηγόρους. 

Στη δίκη, παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε η οικογένεια του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, εκπροσωπούμενη από τους δικηγόρους Μάκη Βορίδη, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Βασίλη Αλεξανδρή κ.ά., ενώ στη δίκη έδωσαν το «παρών» πολλά μέλη του ΔΣΑ. 

Ως φυσικοί αυτουργοί κατηγορούνται οι Μικέλα Κάστριοτ και Αλέξανδρος Μάτα (ο οποίος διαφεύγει), ενώ οι Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί. 

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν μόνο οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους, και συγκεκριμένα οι Κλοντιάν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε. Αντίθετα, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι δεν θα παραστούν στο δικαστήριο. 

Πηγή: Iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ