Γεννηματά: "Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Τον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Τον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Η κ. Γεννηματά σε δηλώσεις της ανέφερε ότι "οι ευθύνες της κυβέρνησης γι’ αυτή την οικολογική καταστροφή είναι τεράστιες. Τέσσερις μέρες μετά το ναυάγιο, το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και την Γλυφάδα πλησιάζει την Βούλα, την Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη".

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι "διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί. Τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν. Βεβαίως υπάρχουν και σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν όσον αφορά το πλοίο. Όμως αυτή την στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή".

Η κ. Γεννηματά θα επισκεφτεί στη συνέχεια και τη Σαλαμίνα μαζί με τη δήμαρχο της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ