Γ. Κουμουτσάκος: Επανέφερε το αίτημα να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης Κοτζιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος κάνει λόγο για προχειρότητα και ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης σε μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ επαναφέρει το αίτημα της Ν.Δ. να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του τέως υπουργού Εξωτερικών

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος κάνει λόγο για προχειρότητα και ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης σε μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ επαναφέρει το αίτημα της Ν.Δ. να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του τέως υπουργού Εξωτερικών.

"Χθες, ο κ. Τσίπρας ανέτρεψε την απόφαση του κ. Κοτζιά για περιορισμένη επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας", αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος και προσθέτει: "Οι παλινωδίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν την προχειρότητα και τον ασυγχώρητο ερασιτεχνισμό της και σε μείζονα ζητήματα εξωτερικής μας πολιτικής, σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Τα αδιανόητα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό συνδέονται με την απομάκρυνση του κ. Κοτζιά. Για τον λόγο αυτό, ζητάμε σήμερα, με τη διαδικασία της κατάθεσης εγγράφων, να δοθεί στη Βουλή -και επιτέλους στη δημοσιότητα- η επιστολή παραίτησης του τέως Υπουργού Εξωτερικών".

 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ