Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου και κρατώντας πλακάτ με συνθήματα υποδέχθηκαν αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

 

 

 

Ο Υπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους λέγοντας τους ότι κανείς δεν θα φύγει και πως η σημερινή κυβέρνηση "βάζει, δεν βγάζει". Ο Παύλος Πολάκης παραβρέθηκε στο νοσοκομείο για τα εγκαίνια δύο νέων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

 

 

Πρόκειται για το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας με αξονικό τομογράφο αλλά και το δεύτερο γραμμικό επιταχυντή, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας που εγκαταστάθηκε στο ΠΑΓΝΗ αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα καθώς ο αξονικός που είναι συνδεδεμένος με τη γ’ κάμερα, έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τη διαγνωστική αξία του σπινθηρογραφήματος, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται…

Το μηχάνημα προσφέρει εξαιρετική βοήθεια για ακριβέστερες διαγνώσεις σε πολλούς τομείς, πλην της ογκολογίας και στην ορθοπεδική και την καρδιολογία, μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ekriti.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ