Έγκλημα στο Ελληνικό: Νέα στοιχεία για τη σχέση του απόστρατου με τη σύζυγό του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στο Ελληνικό και για τη σχέση του 87χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας που πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στο Ελληνικό και για τη σχέση του 87χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας που πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζευγάρι είχε συχνούς διαπληκτισμούς για οικονομικά θέματα, ενώ ο έντονος καυγάς που είχαν σήμερα οδήγησε στη δολοφονία της 50χρονης Βουλγάρας.

Όπως έγινε γνωστό η 50χρονη ήταν η δεύτερη σύζυγος του απόστρατου αντιπτέραρχου και παλαιότερα φρόντιζε την πρώτη του γυναίκα. 

Το ζευγάρι έμενε σε μονοκατοικία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, την οποία μάλιστα ανακαίνιζε.

Σήμερα το πρωί μετά από έντονη λογομαχία ο 87χρονος έστρεψε το όπλο στη σύζυγό του, η οποία αιμόφυρτη βγήκε στο δρόμο ζητώντας βοήθεια και προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε διερχόμενο ταξί. 

Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε. 

Τόσο ο απόστρατος όσο και η σύζυγός του ήταν εν ζωή όταν μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξαν και οι δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ