Δημήτρης Παπαδημητρίου: Δείπνο με επενδυτές στην Πρεσβεία της Ολλανδίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα κ. Caspar Veldkamp και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FrieslandCampina Hellas κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος παρέθεσαν δείπνο το βράδυ της Τρίτης προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου

Ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα κ. Caspar Veldkamp και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FrieslandCampina Hellas κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος παρέθεσαν δείπνο το βράδυ της Τρίτης προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στο δείπνο συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Frans Keurentjes και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του Ολλανδικού συνεταιρισμού FrieslandCampina, ο Πρόεδρος της μητρικής εταιρείας στην  Ολλανδία, Roelof Joosten, καθώς και η διοικητική ομάδα της εταιρίας στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κατά την παρέμβασή του αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές. Υπογράμμισε τους θετικούς αριθμούς της ελληνικής οικονομίας, ενώ ανέφερε συγκεκριμένα μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις που υλοποιούνται στη χώρα. Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον της FrieslandCampina να προχωρήσει στη διερεύνηση ευκαιριών για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ