Δένδιας στον Τσακαλώτο: Η διαφορά της γάτας με το ψέμα είναι πως η γάτα έχει μόνο εννιά ζωές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
24 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Ηρθε εδώ ο Τσακαλώτος και είπε για πρώτη φορά ότι δεν έχει σημασία ότι ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε και είπε ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο Τζανακόπουλος, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

Δεικτική ήταν η απάντηση του Νίκου Δένδια στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα όσα είπε αναφορικά με το τι συνέβη στο Εurogroup.

Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε: «Να σας πως μια άλλη έκφραση του Μαρκ Τουέιν εγώ: »Ποια η διαφορά ανάμεσα στη γάτα και στο ψέμα, ότι η γάτα έχει εννιά ζωές». Πόσα ψέματα πρέπει να ακούσουμε. Και μια και γνωρίζετε καλά την αγγλική. Εμένα μου άρεσε ο Ντίλαν. Θα σας πω ένα στίχο του. »Δεν είναι η μοίρα, αφήστε τα ψέματα, έχει περάσει η ώρα»».

Από εκεί και πέρα τόνισε ότι:«Ηρθε εδώ ο Τσακαλώτος και είπε για πρώτη φορά ότι δεν έχει σημασία ότι ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε και είπε ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο Τζανακόπουλος.Εμείς περιμένουμε από εσάς ως μετέχοντα στις διαπραγματεύσεις να μας πείτε τι έγινε. 

Μας είχατε πει παλαιότερα ότι αν η αξιολόγηση δεν κλείσει το Δεκέμβριο αυτό θα ήταν καταστροφή. Σας θυμίζω την τοποθέτηση Χουλιαράκη για ανάγκη άμεσης συμφωνίας. Επ αυτών σχόλια δεν ακούσαμε.

Δεν ακούσαμε συγνώμη προς την ελληνική κοινωνία συγνώμη που σ´ αυτή μετατίθεται το βάρος της καθυστέρησης του κλεισίματος της αξιολόγησης. Είχατε τοποθετηθεί εδώ και δημοσίως λέγοντας ότι για εσάς υπάρχουν κόκκινες γραμμές, η μείωση του αφορολογήτου, των συντάξεων. Τίποτα δεν θα γινόταν δεκτό.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι δεχτήκατε και τα δύο επί της αρχής και μένει να συμφωνήσετε τα ποσά. Είναι προφανές ότι δεν πήρατε την ποσοτική χαλάρωση και ότι η μόνη συμφωνία που πήρατε ήταν να επιστρέψουν οι θεσμοί έχοντας παραχωρήσει τις περικοπές σε αφορολόγητο και συντάξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ