ΔΕΔΔΗΕ: Διευκρινίσεις σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης της Ύδρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το κοινό σχετικά με την χθεσινή ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα και διευκρινίζει πως έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της βλάβης. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το κοινό σχετικά με την χθεσινή ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα και διευκρινίζει πως έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της βλάβης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, χωρίς ρεύμα παρέμενε σήμερα το πρωί η Ύδρα αφού το μπλακ άουτ συμπλήρωσε 24 ώρες, χωρίς να υπάρχει προοπτική αποκατάστασης των σοβαρών προβλημάτων νωρίτερα από το μεσημέρι. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ η οποία κοινοποιήθηκε από την εταιρεία εχθές. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε χθες Κυριακή 26 Ιουλίου 2018, διευκρινίζει ότι έχει προχωρήσει στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών  Ζευγών (Η/Ζ), προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η ηλεκτροδότηση του νησιού και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Η/Ζ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ