Απονεμήθηκαν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος στους αποφοίτους του ΣΟΕΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
22 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
H τελετή συνδιοργανώθηκε από το ΣΟΕΛ και το ΙΕΣΟΕΛ.

Τη 18η Απριλίου 2016 έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η 13η τελετή απονομής αδειών ασκήσεως επαγγέλματος στους νέους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές καθώς και των Μεταπτυχιακών Επαγγελματικών Τίτλων Επαγγελματικής Κατάρτισης στους αποφοίτους του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης ΣΟΕΛ, που συνδιοργανώθηκε από το ΣΟΕΛ και το ΙΕΣΟΕΛ, και την οποίαν παρακολούθησαν 750 περίπου άτομα.

Η τελετή ήταν στιγμή καταξίωσης και επιβράβευσης, σφραγίζοντας το πέρασμα 317 νέων ανθρώπων στην ενεργό επαγγελματική δράση. Σε μια εποχή κατά την οποία τείνει να κυριαρχήσει η δυσθυμία και η απαισιοδοξία ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία,  και οι ικανότητες των νέων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών αποτελούν ένα κάποιο αντίδοτο.

Ο Πρόεδρος κ. Αλαμάνος απευθύνοντας χαιρετισμό, εστίασε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι επαγγελματίες σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αντιπαραβάλλοντας το τοπίο αυτό με τις ευοίωνες προοπτικές του χρηματοοικονομικού κλάδους σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο αλλά και την επιτυχημένη πορεία του ΙΕΣΟΕΛ ως πάροχου επαγγελματικής κατάρτισης.

Ειδικότερα ο κ. Αλαμάνος έκανε μνεία των πρόσφατων θεμελιακών εξελίξεων στον ελεγκτικό κλάδο στην Ελλάδα, αλλά ταυτοχρόνως τόνισε στους νέους επαγγελματίες την αξία και επαγγελματική ευελιξία που τους προσδίδει η κατάρτιση τους. Τέλος, υπενθύμισε στους παρευρισκομένους ότι το μέλλον τους θα κριθεί από τις δικές τους επιλογές και προσπάθειες, και ότι τερματίζουν την βασική επαγγελματική τους κατάρτιση άριστα εφοδιασμένοι για τη μέλλουσα σταδιοδρομία τους.   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ