Αντιπλημμυρικό έργο ύψους 2.250.000 ευρώ στη Νέα Σμύρνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Με το υπό εξέλιξη έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Νέας Σμύρνης, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής την διαδικτυακή ενημέρωση για τα έργα υποδομής που υλοποιεί καθώς «το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες αποτελούν τον καλύτερο μάρτυρα», όπως σημειώνει.

Με το υπό εξέλιξη έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Νέας Σμύρνης, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής την διαδικτυακή ενημέρωση για τα έργα υποδομής που υλοποιεί καθώς «το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες αποτελούν τον καλύτερο μάρτυρα», όπως σημειώνει.

Στο ολιγόλεπτο βιντεάκι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επισκέπτεται το εργοτάξιο, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Τομέα Χρήστο Καπάταη και τον δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τζουλάκη. Ενημερώνεται για την πορεία του έργου, της κατασκευής δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων συνολικού μήκους 2.500 μ., με 300 φρεάτια υδροσυλλογής που με τη λειτουργία τους θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

«Ανταποκριθήκαμε σε ένα αυτονόητο αίτημα των κατοίκων», επισημαίνει η περιφερειάρχης. Αίτημα για την προστασία «της ίδιας της ζωής των κατοίκων και βεβαίως των περιουσιών τους, με ένα έργο προϋπολογισμού 2.250.000 ευρώ και «αυτό δεν είναι fakenews. Συνεχίζουμε…», τονίζει χαρακτηριστικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ