Άδωνις για συλλαλητήριο: "Έπεσαν τόσα χημικά για να αναγκάσουν τον κόσμο να φύγει"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
26 Μαρτίου 2019 | Επικαιρότητα
Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

Έπεσαν τόσα χημικά, που ήθελαν να αναγκάσουν τον κόσμο να φύγει. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ρ/σ Θέμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Όπως είπε ο κύριος Γεωργιάδης:

"Εγώ πιστεύω ότι έχουν μπει επίτηδες, προβοκατόρικα δηλαδή, αντιεξουσιαστές. Δεν τους συνέλαβαν δηλαδή για να ξέρουμε ποιοι είναι. Εγώ να δεχτώ λοιπόν την άποψη της κυρίας Γεροβασίλη, ότι ήταν Χρυσαυγίτες. Να πάρουμε αυτό το ενδεχόμενο; Δηλαδή ότι η κυβέρνηση έχασε τη μοναδική ευκαιρία να συλλάβει τους Χρυσαυγίτες. Δηλαδή τι μας λέει η κυβέρνηση; Ότι ήταν οι Χρυσαυγίτες μπροστά τους, ο Λαγός μπροστά τους και τους τη χάρισε και δεν τους συνέλαβαν; Άφησαν 15- 20 αντιεξουσιαστές, από τα Προπύλαια, ήταν μαζεμένοι ακριβώς στη γωνία, πέρασαν μέσα, έφτασαν μπροστά και πέταξαν τις σφεντόνες και τις πέτρες. Εγώ δεν πείθομαι από το σενάριο περί Χρυσαυγιτών εδώ...

Τώρα, είτε είναι Χρυσαυγίτες, είτε αντιεξουσιαστές, που εγώ καταδικάζω όποιοι και να είναι, το μείζον είναι ότι ήταν 20 -30 άτομα σε ένα συλλαλητήριο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Μα με συγχωρείτε, πρέπει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι να την πληρώσουν επειδή δεν μπορεί η αστυνομία να ελέγξει 20- 30 άτομα; Δεν έριξαν δύο τρία χημικά. Κάποια στιγμή άκουγες τα χημικά να σκάνε κάνοντας σαν να χτυπάνε με πολυβόλο. Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από κει κι έπειτα. Δηλαδή, έπεσαν τόσα χημικά, που ήθελαν να αναγκάσουν τον κόσμο να φύγει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ