Υπόθεση Μαντλίν: Η Γερμανία συνδέει τον ύποπτο και με άλλη εξαφάνιση κοριτσιού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
05 Ιουνίου 2020 | Επικαιρότητα
Πλέον, οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας επανεξετάζουν την υπόθεση της Inga Gehrike

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσαν οι ανακοινώσεις των γερμανικών αρχών σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακ Καν και την δημοσιοποίηση εικόνας υπόπτου.

Πλέον, οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας επανεξετάζουν την υπόθεση της Inga Gehrike, ενός κοριτσιού 5 ετών, η οποία εξαφανίστηκε το 2015 κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου με την οικογένειά της. Σύμφωνα με τις υποθέσεις των αρχών, η Inga κατευθύνθηκε προς το δάσος, για να μαζέψει ξύλα για τη φωτιά, όταν κι εξαφανίστηκε.

Στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης το κορίτσι συχνά αναφέρεται ως "Γερμανίδα Μάντι". Ο δημόσιος κατήγορος στο Στάνταλ, ανέφερε πως η αστυνομία πρόκειται να διεξάγει νέα έρευνα σε σχέση με έναν ύποπτο στο Μπράουνσβαϊγκ, της Γερμανίας. Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για τον Christian B., τον ίδιο άνθρωπο που εξετάζουν οι γερμανικές και σκοτσέζικες αρχές ως ύποπτο στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Sky News, ο 43χρονος Γερμανός Christian B., θεωρείτο εξ' αρχής πιθανός ύποπτος για την εξαφάνιση της Inga. Ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, οι αρχές είχαν ψάξει το σπίτι του, όμως λόγω ελλιπών στοιχείων, η έρευνα δεν προχώρησε.
 
Η κατοικία του βρισκόταν περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Στάνταλ, στην πόλη Neuwegersleben, όπου η Inga εξαφανίστηκε. Οι αρχές τον εξέτασαν ως ύποπτο, μετά την υπόδειξη ενός άγνωστου άντρα πως αυτός είναι ο υπεύθυνος για την απαγωγή του κοριτσιού.

Σήμερα, ο Christian εκτίει 7ετή ποινή σε γερμανικές φυλακές, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στην Πορτογαλία, όπου και διέμενε πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων και την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν το 2007.

Ο 43χρονος ύποπτος έχει βαρύ ποινικό μητρώο που αφορά σεξουαλικά εγκλήματα κατά μικρών κοριτσιών και γυναικών, αλλά και διαρρήξεις σε ξενοδοχεία και θέρετρα διακοπών, καθώς και εμπορία ναρκωτικών. Ο ύποπτος έχει χαρακτηριστεί λευκός και λεπτός, με κοντά ξανθά μαλλιά και ύψος περίπου 1,80.
 
Η αστυνομία κυκλοφόρησε επίσης φωτογραφίες δύο οχημάτων - ένα VW τροχόσπιτο και ένα αυτοκίνητο Jaguar - που πιστεύεται ότι συνδέονται με τον άνδρα, καθώς και ένα σπίτι στην Πορτογαλία.
 
Πηγή: news247
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ