Συναγερμός στη Χαλκιδική: 50 κρούσματα σε εργοστάσιο ελαιολάδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
08 Αυγούστου 2020 | Επικαιρότητα
Είναι όλοι σε καραντίνα, έχουν εξεταστεί και οι συγγενείς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 50 από τους 300 εργαζομένους μεγάλου εργοστασίου τροφίμων στη Χαλκιδική.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση βρώσιμης επιτραπέζιας ελιάς με κύκλο εξαγωγών. «Είναι όλοι σε καραντίνα, έχουν εξεταστεί και οι συγγενείς. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα» δήλωσε στο OPEN ΤV, η νομική σύμβουλος της εταιρείας, Κατερίνα Λιολιοπούλου.

Η αρχή έγινε με δύο γυναίκες υπαλλήλους με καταγωγή από την Αλβανία, που βρέθηκαν θετικές στον ιό κατά την επιστρφή τους από τις διακοπές τους στην πατρίδα τους.

Αν δεν περιοριστούν τα κρούσματα τις επόμενες μέρες ενδέχεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς να θέσει σε ισχύ περιοριστικά μέτρα μετά το Δεκαπενταύγουστο με στόχο τον περιορισμό διασποράς του ιού. Αυτά, μεταξύ άλλων, θα αφορούν στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ σε επόμενο στάδιο και αν δεν τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση θα ενεργοποιηθεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ