Συνήγορος Μιχαλολιάκου: Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
16 Οκτωβρίου 2020 | Επικαιρότητα
“Ο στόχος να μην υπάρχει η φωνή του συγκεκριμένου κόμματος επετεύχθη” επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου διεκδικώντας αναστολή της ποινής των 13 ετών και 6 μηνών που του επιβλήθηκε.

 

Ο συνήγορος επεσήμανε πως πρόκειται για τον αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν μπορείτε να βγάλετε από πάνω του την ιδιότητα του ενεργού πολιτικού».

Μάλιστα, χαρακτήρισε αδίστακτους εκείνους που «ζητούν την κεφαλή επί πίνακι του Μιχαλολιάκου» συμπληρώνοντας ότι «όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωνε το χέρι το δεξί. Όχι γιατί έκανε κάτι άλλο».

«Ο Μιχαλολιάκος κινδυνεύει να πάει φυλακή αλλά σκεφτείτε μετά από 4 χρόνια ποια θα είναι η συνέπεια αν αθωωθεί. Συντάσσομαι σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα. Τον καταδίκασαν κάποιες εφημερίδες που είχαν το πάνω χέρι αλλά αυτές αλλάζουν. Τί θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος αθωωθεί;» ανέφερε.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης , η βλάβη «είναι και στο πετσί του στην οικογένεια του» και κατέληξε ότι πληροί τις προϋποθέσεις για αναστολή της ποινής του. Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα στις 11 πμ με την αγόρευση της εισαγγελέως επί των αιτημάτων αναστολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ