Στο στόχαστρο ληστών το «Πλαίσιο» στο Περιστέρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
23 Σεπτεμβρίου 2019 | Επικαιρότητα
Άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να εισβάλουν τα ξημερώματα με αυτοκίνητο στο κατάστημα Πλαίσιο στο Περιστέρι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, λίγο μετά τις 03:30, αλλά λόγω του κράσπεδου δεν μπόρεσαν να σπάσουν με το όχημα τα ρολά και την πόρτα του καταστήματος. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει διαρρήξεις σε καταστήματα με ανάλογη μέθοδο, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πριν από πέντε ημέρες άγνωστοι δράστες στην Αθήνα χρησιμοποίησαν μια σπάνια αντίκα μάρκας Μάστανγκ ως "πολιορκητικό κριό" για να μπουκάρουν σε κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, όπου άρπαξαν όσες ηλεκτρονικές συσκευές πρόλαβαν και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Ακολούθησε νέο διπλό "χτύπημα" σε καταστήματα τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν άγνωστοι εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην οδό Θεσσαλονίκης στου Ρέντη, άρπαξαν χρήματα και ότι βρήκαν μπροστά τους και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας εκεί το όχημα, και περίπου δύο ώρες μετά, άγνωστοι (εξετάζεται αν ήταν οι ίδιοι) μπήκαν μαζί με το Ι.Χ σε κατάστημα με κουφώματα στην Μεταμόρφωση, πήραν ότι χρήματα βρήκαν στο ταμείο και έγιναν «καπνός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ