Νέα Ιωνία: Η 19χρονη ομολόγησε για την εγκατάλειψη του βρέφους της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12 Σεπτεμβρίου 2019 | Επικαιρότητα
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη νεαρή με τη βοήθεια βίντεο από το σημείο που βρέθηκε το μωρό.

Η 19χρονη, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ναι, εγώ το έκανα». Και γι' αυτό η νεαρή μετά την ομολογία της συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η νεαρή ζει με τη γιαγιά της. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη νεαρή με τη βοήθεια βίντεο από το σημείο που βρέθηκε το μωρό. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα φίλησε δυο φορές το μόλις 7 ημερών κοριτσάκι πριν το αφήσει.

Η μαρτυρία του φοιτητή που βρήκε το μωράκι

Ένα κοριτσάκι μόλις 7 ημερών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Το μωράκι βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, κατά τις 04:00, από έναν 19χρονο νεαρό που έμενε στην πολυκατοικία.

Το μωρό, σύμφωνα με τον νεαρό, ήταν μέσα σε μία πετσέτα θαλάσσης και ήταν σε καλή κατάσταση και περιποιημένο. «Ήταν γύρω στις 04:00 η ώρα, 03:50. Εγώ τουλάχιστον αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν πρόκειται όντως για μωρό ή αν είναι από κάποιο διαμέρισμα κάτω στην αυλή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το κλάμα του και μόνο να το ακούγατε δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα» περιέγραψε ο φοιτητής στην ΕΡΤ. Ο ίδιος εξήγησε ότι αφότου είδε το μωράκι, κάλεσε τους γονείς του να κατέβουν και μετά έψαξε το τηλέφωνο και κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Άμεση Δράση που έσπευσαν στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ