Λαγός: Δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
16 Οκτωβρίου 2020 | Επικαιρότητα
Αποφασισμένος να προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι ο Γιάννης Λαγός.

Συγκεκριμένα,μέσω του συνηγόρου του ο Γιαννης Λαγός ενημέρωσε την έδρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, καταγγέλλοντας ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων λειτούργησε μεροληπτικά.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής της ποινής του.

«Το δικαστήριο σας ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου. Με καταδίκασε βάσει εντολών. Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία. Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξω τι έλαβε χώρα. 5,5 χρόνια όφειλε η Δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές και ενώ όφειλε να είναι τυφλή, λειτουργούσε κατόπιν εντολών» ανέφερε.

Μάλιστα έκανε και ανάρτηση στο twitter με την οποία ο καταδικασθέντας Γιάννης Λαγός, δηλώνει και πάλι αμετανόητος. «Δεν σας φοβάμαι. Δεν προσκυνώ» γράφει.

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, δήλωσε την δυσαρέσκεια του εντολέα του σχετικά με την ερώτηση που έκανε η σύνεδρος Γεσθημανή Τσουλφόγλου στον μάρτυρα του πρώην βουλευτή Ηλιόπουλου που ζήτησε αναστολή για «να μην τον στερηθούν τα παιδιά του». Η εφέτης ρώτησε τον μάρτυρα πού εργάζεται η σύζυγός του Ηλιόπουλου και πού βρίσκονται τα παιδιά του. Η απάντηση ήταν ότι η σύζυγός του εργάζεται στις Βρυξέλλες στο Γραφείο του Λαγού, ενώ μαζί με την μητέρα βρίσκονται και τα παιδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ