Κουκάκι: Υπάλληλος της Περ. Αττικής ο άντρας που έπεσε το κενό - Συλλυπητήρια από Δούρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Δεκεμβρίου 2019 | Επικαιρότητα
Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άντρας, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι.


Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άντρας, ο οποίος πέθανε σήμερα 13 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, όταν έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι. Πρόκειται για το κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού 80-88, που βρίσκεται κοντά σε αυτό που στεγάζεται ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Ο 46χρονος άντρας έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής.

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής ενώ αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.

«Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας  μας». Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τα συλλυπητήρια του εκφράζει επίσης η Ρένα Δούρου. "Η Δύναμη Ζωής και η Ρένα Δούρου εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό, σήμερα, ενός συναδέλφου, εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής. «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ