Κορονοϊός: Παρατείνεται ο περιορισμός κυκλοφορίας έως και τις 27 Απριλίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Απριλίου 2020 | Επικαιρότητα
Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Για αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε ο ίδιος χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή ,την ίδια επιμονή αλλά και το ίδιο πείσμα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράλληλα την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας έως τις 27 Απριλίου.  

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε σε εθνικές οδούς αλλά και στους παράδρομους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι επιμένουν σε τεχνάσματα υπονομεύοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «δεν θα μείνουμε απαθείς, θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων, καμία ανοχή», χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά αυτή «αντικοινωνική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ