Κορονοϊός: Αυτά τα σχολεία είναι σήμερα κλειστά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
21 Σεπτεμβρίου 2020 | Επικαιρότητα
Δεκάδες είναι τα σχολεία της χώρας που θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα είτε εξ ολοκλήρου είτε ανά τμήματα και τάξεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 
Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
 
 
Υπενθυμίζεται πως τέσσερα σχολεία ανά την Επικράτεια έχουν αναστείλει πλήρως τη λειτουργία τους και πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, το οποίο δεν θα λειτουργήσει έως και την 1η Οκτωβρίου.
 
Επιπλέον, σε άλλες 20 σχολικές μονάδες ανά την Επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα.
 
Από αυτές, οι 17 αφορούν σε σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις σε εκπαιδευτικές μονάδες στον Πύργο, στα Τρίκαλα και στις Σέρρες, αν και στη λίστα περιλαμβάνονται από νηπιαγωγεία μέχρι και λύκεια.
 
Δείτε την πλήρη λίστα με τα κλειστά σχολεία, τη Δευτέρα (21/09), εδώ
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ