Γλυφάδα: Τι κατέθεσε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
25 Φεβρουαρίου 2020 | Επικαιρότητα
Πλήρη κάλυψη στον οδηγό της μαύρης Corvette, που έκοψε το νήμα της ζωής του 25χρονου, από τη συνοδηγό που εμφανίστηκε χθες στην Τροχαία Ελληνικού.

 

Στις Αρχές παρουσιοάστηκε θες και η 25χρονη συνοδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette που έκοψε το νήμα της ζωής του 25χρονου Νάσου τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, η νεαρή γυναίκα κατά την κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τον οδηγό της Corvette να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. «Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», ανέφερε η συνοδηγός.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 40χρονος οδηγός χτύπησε τον 25χρονο Νάσο, εγκατέλειψε το όχημα στο σημείο και τράπηκε σε φυγή μπαίνοντας σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε.

Οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που τον ακολουθούσε και τον εξαφάνισε από το σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ