Γεν. Χειρουργός ΗΠΑ: Αυτή η βδομάδα θα είναι σαν το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06 Απριλίου 2020 | Επικαιρότητα
Με δηλώσεις του στο Fox News Sunday, ο 45χρονος Τζέρομ Άνταμς σόκαρε με την ειλικρίνειά του.


Αφοπλιστικά ειλικρινής και «ωμός», παρουσιάστηκε αντιναύαρχος και Γενικός Χειρουργός των ΗΠΑ, Τζέρομ Άνταμς, ο οποίος βγήκε και δήλωσε ευθέως πως την επόμενη εβδομάδα η Αμερική θα βιώσει τραγωδία αντίστοιχη με το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου!

Για την ιστορία, αρκεί να αναφέρουμε οτι στο Πέρλ Χάρμπορ τη ζωή τους είχαν χάσει 2.403 Αμερικανοί, ενώ στην 11η Σεπτεμβρίου 2.977! Ήδη από τον κορονοϊό οι ΗΠΑ θρηνούν τον θάνατο περισσότερων από 8.000 ανθρώπων.

Με δηλώσεις του στο Fox News Sunday, ο 45χρονος Τζέρομ Άνταμς σόκαρε με την ειλικρίνειά του: «Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η δυσκολότερη και η πιο θλιβερή στις ζωές των περισσότερων Αμερικανών.

Πρόκειται να ζήσουμε το Περλ Χάρμπορ της εποχής μας, τη δική μας 11η Σεπτεμβρίου, μόνο που δεν θα συμβεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Θα συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα και θέλω να το καταλάβει αυτό η Αμερική. Θέλω, όμως, οι Αμερικανοί να εμπεδώσουν ότι όσο δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα, υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ», είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά την τρομακτική παραδοχή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι «… οι ΗΠΑ θα έχει πολλούς θανάτους την επόμενη και τη μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω κορονοϊού».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ