Αλέξης Τσίπρας: «Εγώ πήγα στο Πολυτεχνείο και ως πρωθυπουργός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19 Νοεμβρίου 2019 | Επικαιρότητα
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πορεία για το Πολυτεχνείο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.


Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για να μιλήσει για όλα και όλους. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πορεία για το Πολυτεχνείο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τον ξάφνιασε που ενοχλήθηκαν κυβέρνηση και μερίδα των ΜΜΕ και για αυτό θα το κάνει συχνά. Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο λόγος που ενόχλησε η παρουσία του ήταν «το γεγονός ότι έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα συνειδητά κατά τη γνώμη μου αντιπαράθεσης στη μαζική ειρηνική διαδήλωση με έντονο αντικυβερνητικό χαρακτήρα».

Ο ίδιος σε ερώτηση για τον λόγο που δεν δεν ολοκλήρωσε την πορεία τόνισε ότι η παρουσία του είχε συμβολικό χαρακτήρα και υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «το μήνυμα της πορείας είναι ευρύτερο και έχει να κάνει με τους αγώνες του ελληνικού λαού και κυρίως της νεολαίας απέναντι στην καταστολή».

«Εγώ πήγα στο Πολυτεχνείο και ως πρωθυπουργός» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας ότι δεν είχε πάει σε πορεία γιατί η παρουσία του θα ήταν ένας συμβολισμός παρεξηγήσιμος μιας και η πορεία έχει αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα. «Σεβάστηκα τον χαρακτήρα της πορείας και της μνήμης» υπογράμμισε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ