Αλέξης Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στην Αθήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
06 Δεκεμβρίου 2019 | Επικαιρότητα
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, η εντολή που έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να μη δείξουν καμία ανοχή και να μην πέσει ούτε πέτρα.


Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η πορεία αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας για τη συμπλήρωση 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Εκτιμάται πως χιλιάδες άτομα συμμετέχουν στην πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, η εντολή που έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να μη δείξουν καμία ανοχή και να μην πέσει ούτε πέτρα.

Με κεντρικό σύνθημα «αυτή η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία», οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή. 

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, καλούν σήμερα «όλο το λαό να είναι στο δρόμο, απέναντι σε μια πολιτική που τσακίζει την ζωή και τις ελευθερίες μας.

Για τον Αλέξη, για τον Παύλο, για τον Καλτεζά, τον Σαχζάτ και όλους τους νεκρούς του δικού μας «στρατοπέδου», δεν κάνουμε μνημόσυνα, βγαίνουμε στο δρόμο στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή».

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ