Είστε συνταξιούχος; Εύκολοι τρόποι για να βγάλετε έξτρα χρήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
04 Δεκεμβρίου 2018 | CEO Insights
Έχετε βγει στη σύνταξη και θέλετε να βρείτε μία απασχόληση για να αυξήσετε το εισόδημά σας; Υπάρχει τρόπος...

Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

 

 

 

 

Έχετε βγει στη σύνταξη και θέλετε να βρείτε μία απασχόληση για να αυξήσετε το εισόδημά σας; Υπάρχει τρόπος. Μπορεί να νομίζετε ότι τα χρόνια πέρασαν και είναι δύσκολο για εσάς να αρχίσετε ξανά από την αρχή ως … νέος εργαζόμενος, όμως σίγουρα υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες είναι ικανές να «φουσκώσουν» το πορτοφόλι σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των συνταξιούχων που είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν για να κερδίσουν έξτρα χρήματα τότε συνεχίστε να διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο. Ακολουθούν μερικές έξυπνες και εύκολες προτάσεις… Εσείς, αρκεί να έχετε χρόνο και διάθεση…

 

Παρακολουθείστε βίντεο

 

Ποιος δεν θα ήθελε να βγάζει χρήματα παρακολουθώντας απλώς βίντεο στο διαδίκτυο; Βέβαια, η λύση αυτή δεν σας προσφέρει πολλά χρήματα αλλά σίγουρα κάθε μικρό ή λίγο μεγαλύτερο ποσό είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο. Πολλές ιστοσελίδες δίνουν ως ανταμοιβή για την παρακολούθηση βίντεο κάρτες δώρων ή μετρητά μέσω PayPal. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά και ασχοληθείτε με ότι νομίζετε πώς σας ταιριάζει καλύτερα.

 

Αποκτήστε χρήματα απ’ το … «πουθενά»

 

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται χρηματικά ποσά από πωλήσεις μικροαντικειμένων, έπαθλα, τυχερά παιχνίδια, μερίσματα μετοχών, ενοίκια, ομόλογα και πιθανόν μισθούς που χάσατε κατά το παρελθόν και δεν διεκδικήσατε ποτέ.

 

Προχωρήστε σε πώληση εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων

 

Ξέρετε ότι μπορείτε να πουλήσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας; Η ασφάλιση ζωής θεωρείται μια μεγάλη επένδυση και είναι ένας τρόπος να πουλήσετε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία. Η Mason Finance σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε την ασφάλειά σας, καθώς πολλοί άνθρωποι παραδίδουν ή ακυρώνουν τις πολιτικές τους χωρίς τη γνώση ενός διακανονισμού ζωής.

 

 

Κερδίστε χρήματα ενώ ψωνίζετε

 

Εάν πραγματοποιείτε online πολλές αγορές, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα απλώς «κατεβάζοντας» μερικές επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης. Το Ebates και το Honey είναι παραδείγματα ιστοτόπων επιστροφής χρημάτων που θα σας γεμίσουν το πορτοφόλι με ένα ποσοστό επί του κόστους της παραγγελίας σας.

 

Κάνετε αυτό που αγαπάτε

 

Έχετε ένα χόμπι ή μια συνήθεια που αγαπάτε; Αν σας αρέσει το πλέξιμο, το ράψιμο, η ζωγραφική ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, γιατί να μην πουλήσετε τα προϊόντα σας online; Το Etsy είναι η ιδανική λύση αφού είναι εύκολο στην πλοήγηση, ενώ μπορείτε σε μηδενικό χρόνο να «στήσετε» ένα κατάστημα.

 

Δοκιμάστε το Consulting

 

Αν ειδικεύεστε σε κάποιον τομέα ή γνωρίζετε έναν κλάδο πολύ καλά τότε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρέχετε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Καταγράψτε τις ικανότητες και την εμπειρία σας για να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους, όπως επίσης και το είδος των συμβουλών που είστε κατάλληλοι να δώσετε.

 

*Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε συνεργασία με το CEOWORLD magazine

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ