Οι καλύτερες πόλεις του 2020- Η χρονιά ξεκινά με θετικά νέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13 Ιανουαρίου 2020 | CEO Insights
Η νέα χρονιά είναι εδώ και εμείς ξεκινάμε με θετικές ειδήσεις παρουσιάζοντας τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο…Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με μία νέα έρευνα. Και δικαίως θα απαντήσουν κάποιοι. Αν την επισκεφθείτε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε στιγμή. Αντιθέτως, θα σας φανεί πώς ο χρόνος κυλάει σαν νερό και δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα πράγματα θα επιθυμούσατε. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που αναδείχθηκε ως μία από τις καλύτερες πόλεις.

Παρ΄όλα αυτά ήρθε δεύτερη στη λίστα της Resonance Consultancy με τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2020 αφού την πρώτη θέση «κέρδισε» το Λονδίνο. Ακολουθούν το Παρίσι, το Τόκυο και η Μόσχα στην 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ωστόσο, η Νέα Υόρκη παραμένει μπροστά σε πολλές δημοφιλείς πόλεις, που παρουσίασαν εξαιρετικές επιδόσεις όπως το Ντουμπάι (Νο6), η Σιγκαπούρη (Νο7), η Βαρκελώνη (Νο8), το Λος Άντζελες (Νο9) και η Ρώμη (Νο10).

Για να εξαχθούν τα συμπεράσματα της έρευνας αξιολογήθηκαν διάφοροι παράγοντες σε κάθε πόλη. Μερικοί από αυτούς ήταν η τοποθεσία, τα προϊόντα, οι άνθρωποι, η ευημερία, τα αξιοθέατα, η ποικιλομορφία και ο πολιτισμός.


*Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε συνεργασία με το CEOWORLD magazine

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ