Το πλουσιότερο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού- Ονόματα και εισόδημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 Φεβρουαρίου 2020 | CEO Insights
Αν θέλετε να είστε μέσα στο 1% των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο τότε θα πρέπει να κερδίζετε ετησίως κατά μέσο όρο πάνω από 200.000 δολάρια. Και αν τα 200.000 δολάρια δεν σας φαίνονται πολλά σκεφτείτε ότι στην Αμερική το club του 1% των πλουσιότερων κατοίκων κερδίζει πάνω από 480.000 δολάρια ετησίως.

 
Επιμέλεια: Μαρία Γκουρτσιλίδου

Για να συμπεριληφθείτε στην ομάδα των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βγάζετε πολλά λεφτά. Ωστόσο, αυτό διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε… Το club του 1% των πιο πλούσιων ανθρώπων στην Αμερική κερδίζει πάνω από 488.000 δολάρια ετησίως, τη στιγμή που στην Ινδία το αντίστοιχο όριο είναι στα 77.000 ευρώ. Μία αναδυόμενη αγορά όπου το top 1% περιλαμβάνει πάνω από 13 εκατομμύρια άτομα.

Τώρα αν θέλετε να ενσωματωθείτε στο 0,1% των πιο πλούσιων στην Αμερική θα πρέπει να ξέρετε ότι απαιτείται ετήσιο εισόδημα άνω των 2 εκατ. δολαρίων (χωρίς τον υπολογισμό φορολογίας).

 

Όσον αφορά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το club του 1% των πιο πλούσιων ανθρώπων βγάζει ετησίως περίπου 922.000 δολάρια. Στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες το ετήσιο εισόδημα (χωρίς τον υπολογισμό της φορολογίας) που θα σας δώσει τον … τίτλο του ενός εκ των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο κυμαίνεται μεταξύ 200.000 και 300.000 ευρώ.

 

Διαβάστε αναλυτικά πόσα χρήματα βγάζει ετησίως το club του 1%

rich

 

Αυτοί είναι οι top 10 δισεκατομμυριούχοι

billionaires*Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε συνεργασία με το CEOWORLD magazine

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ