Ολοκληρώθηκαν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Κεντρική Εικόνα

Ολοκληρώθηκαν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

08 Δεκέμβριος 2017Πολιτική & Οικονομία

Δυο ακίνητα βγήκαν σήμερα σε πλειστηριασμό και η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Και στους δυο επισπεύδων ήταν η Τράπεζα Πειραιώς. Το πρώτο ανήκε σε  κατασκευαστική εταιρία με εμπλοκή στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και άλλες κατασκευές η οποία είναι υπερχρεωμένη με μεγάλες οφειλές.  

Για οφειλή 100.000 ευρώ βγήκε στον πλειστηριασμό διώροφο ακίνητο της εταιρίας που βρίσκεται στην Κηφισιά,  έκτασης περί τα 400 τ.μ το οποία σύμφωνα με την περιγραφή είναι εγκαταλειμμένο. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν στις 181.000 ευρώ, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε αλλά, για λόγους προσωπικών δεδομένων τον τελικό πλειοδότη και το ποσό γνωρίζουν μόνον όσοι έχουν έννομο συμφέρον και ανακοινώνεται από τον συμβολαιογράφο που διενεργεί κάθε πλειστηριασμό.

Το δεύτερο ακίνητο, που έβγαλε σε πλειστηριασμό η τράπεζα ανήκε σε ιδιώτη στο Κορωπί. Πρόκειται για οικόπεδο με ημιτελή οικοδομή, αποθήκη άνω των 200 τ.μ., κατάστημα 285 τμ , και δυο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας σχεδόν 200 τ.μ . Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 398.000 ευρώ. 

Πηγή: capital.gr