Ενέργεια από το PlayStation στο The Mall Athens - Κεντρική Εικόνα

Ενέργεια από το PlayStation στο The Mall Athens

14 Νοεμβρίου 2017Εικόνα στην Αγορά

Μεγάλη ενέργεια θα πραγματοποιήσει το PlayStation στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens τις επόμενες μέρες.

Το PlayStation δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποδείξουν ότι δεν έχουν αντίπαλο στο συναρπαστικό Gran Turismo Sport και τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό τουρνουά στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Από τις 16 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στα μοναδικά racing pods του GT Sport, να ξεχωρίσουν ως οι καλύτεροι οδηγοί και να κερδίσουν απευθείας μοναδικά δώρα! Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο, αφού θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον ολοκαίνουριο τίτλο της θρυλικής σειράς Gran Turismo, στο PlayStation®VR.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Gran Turismo, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens θα περιμένει για δύο εβδομάδες όλους του επισκέπτες να πάρουν θέση πίσω από τα GT racing pods και να «σπάσουν» τα χρονόμετρα! Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάζονται σε Time Trial Mode, σε μία συγκεκριμένη πίστα και με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο. Στο τέλος της κάθε ημέρας αυτοί με τους καλύτερους χρόνους θα κερδίζουν απευθείας μοναδικά Gran Turismo δώρα, όπως: αντίγραφα του τίτλου GT Sport, συλλεκτικά μπλουζάκια, καπέλα, πορτοφόλια και πολλά άλλα.

Οι χρόνοι και οι επιδόσεις των κορυφαίων θα εμφανίζονται στις οθόνες που θα βρίσκονται στο χώρο, καθώς επίσης και στην official σελίδα του Sony PlayStation Greece στο Facebook κάτω από το hashtag #TopScorers.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε μια μεγάλη κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ενέργειας και εκεί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πολυπόθητα δώρα από το PlayStation®. Τέσσερις μεγάλοι νικητές, ύστερα από κλήρωση θα κερδίσουν: μία συλλεκτική 20th Anniversary Edition PS4, ένα PS VR Headset GT Sport bundle, μία Collector’s Edition GT Sport και ένα συλλεκτικό GT Sport DUALSHOCK4.

Το τουρνουά θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, από τις 16 έως και τις 30 Νοεμβρίου.