Το Carpe Diem και η Aqua Vista Hotels στα Boutique Hotel Awards - Κεντρική Εικόνα

Το Carpe Diem και η Aqua Vista Hotels στα Boutique Hotel Awards

15 Νοεμβρίου 2017Εικόνα στην Αγορά

“Best Honeymoon Hideaway” σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο αναδείχθηκε τo Carpe Diem Exclusive Boutique Hotel στη Σαντορίνη, μέλος του ομίλου Aqua Vista Hotels, κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Boutique Hotel Awards 2017, στο Λονδίνο.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο Merchant Taylor’s Hall, παρευρέθηκε ο κύριος Σωτήρης Κοπατσάρης, Managing Director και Ιδιοκτήτης του Carpe Diem και η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels. Οι δύο διακρίσεις του ξενοδοχείου σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο μόνο έκπληξη δεν αποτελούν, καθώς με πολυτελείς σουίτες, προσωποποιημένες υπηρεσίες, υψηλή γαστρονομία και προνομιακή τοποθεσία με θέα το εντυπωσιακό νησί, το Carpe Diem Exclusive Boutique Hotel στον Πύργο της Σαντορίνης, είναι πραγματικά ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για νεόνυμφους που επιθυμούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Μιλώντας μετά την τελετή βράβευσης ο κύριος Σωτήρης Κοπατσάρης δήλωσε: «Για εμένα ο όρος ‘πολυτέλεια’ έχει χάσει πλέον το πραγματικό του νόημα. Η έννοια της αυθεντικής εμπειρίας αποτελεί σήμερα ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο στους επισκέπτες του. Στο Carpe Diem παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντική φιλοξενία σε έναν προορισμό που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον και είμαστε ευγνώμονες που η επιτροπή αναγνώρισε την προσπάθειά μας μέσα από τα δύο αυτά βραβεία. Στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος, και σε αυτό το πλαίσιο οι εν λόγω διακρίσεις είναι κάτι παραπάνω από τιμητικές για εμάς. Είναι μια μορφή αναγνώρισης όλων όσων έχουμε καταφέρει με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας, μεταξύ των οποίων είναι η Aqua Vista Hotels και τα Small Luxury Hotels of the World, με τα οποία θα κλείσουμε 10 χρόνια συνεργασίας το 2018».

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη δήλωσε εκ μέρους της Aqua Vista Hotels: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διπλή βράβευση του Carpe Diem και για εμάς η στιγμή αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου συνεργασίας μας με το ξενοδοχείο. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να γιορτάζουμε την επιτυχία αυτή και να συμμετέχουμε σε μία τόσο αξιόλογη διοργάνωση. Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας».

Στην ετήσια τελετή παρευρέθηκαν μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, ενώ η επιτροπή για τις υποψηφιότητες, την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών αποτελούνταν από ειδικούς στον τομέα του διεθνούς τουρισμού, δημοσιογράφους εξειδικευμένους στα πολυτελή ταξίδια και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων.