Νannuka: Στον τελικό του Get InThe Ring - Κεντρική Εικόνα

Νannuka: Στον τελικό του Get InThe Ring

18 Νοέμβριος 2014StartUps & Hγεσία

Η Νannuka, το πρώτο ελληνικό startup market place για γονείς και επαγγελματίες για το παιδί, θα εκπροσωπήσει την Νότια Ευρώπη στον παγκόσμιο τελικό του επιχειρηματικού διαγωνισμού Get in the Ring, διεκδικώντας μια επένδυση ύψους έως και 1εκ. ευρώ.

Η Νannuka κέρδισε την πρώτη θέση στους περιφερειακούς τελικούς ανάμεσα σε 8 άλλες StartUp επιχειρήσεις από την Ιταλία, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα. Έτσι, θα βρεθεί στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam της Ολλανδίας στις 21 Νοεμβρίου.

O διαγωνισμός Get in the Ring πραγματοποίηθηκε για τρίτη χρονιά στα πλαίσια του Disrupt Startup ScaleUp, της μεγαλύτερης εκδήλωσης για StartUps στην Ελλάδα, στις 16 Νοεμβρίου 2014, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αποτελεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό για τις starτup επιχειρήσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να ξεχωρίσουν στη συνέχεια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Nannuka είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των γονιών που αναζητούν αξιόπιστους επαγγελματίες για το παιδί και των επαγγελματιών για το παιδί που αναζητούν εργασία. Η διάκριση αυτή της Nannuka όχι μόνο στηρίζει την ελληνική και γυναικεία επιχειρηματικότητα, αλλά αποδεικνύει ότι η υπηρεσία έχει προοπτικές και δυνατότητες να δώσει λύση στις ανάγκες των γονιών διεθνώς.