Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιόπουλος - Κεντρική Εικόνα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιόπουλος

20 Αύγουστος 2016Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τη θάλασσα στο Τσαπί ο 62χρονος συνταξιούχος δημοσιογράφος Γιώργης Στ. Γεωργιόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα έβγαλαν από τη θάλασσα λουόμενοι, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλιπών, που τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα στον Αριστομένη, είχε πρόβλημα με την καρδιά του - ενώ σήμερα είχε πάει για μπάνιο στο Τσαπί με τη σύζυγό του και έναν φίλο τους. 

Ως φοιτητής ο Γιώργος Γεωργιόπουλος συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα, εργάστηκε στον «Ριζοσπάστη», στην «Πρώτη», στις «Εικόνες» και για πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Έθνος», από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε. Στο «Έθνος» είχε διατελέσει υπεύθυνος του Οικονομικού και ακολούθως του ένθετου για την Εργασία, το οποίο ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Ήταν πολλά χρόνια συνεργάτης του περιοδικού «Flash της Μεσσηνίας», υπεύθυνος της στήλης «Ιστορικές αναδρομές», καθώς αγαπούσε ιδιαίτερα την ιστορία.

Ήταν 62 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ξεχώριζε για το ήθος του, ήταν δημοσιογράφος εργατικός, διαβασμένος, έγκυρος, σεμνός. Η απώλειά του έχει γεμίσει θλίψη όσους τον γνώριζαν.