Νέο Κωτσόβολος στο Ηράκλειο Κρήτης - Κεντρική Εικόνα

Νέο Κωτσόβολος στο Ηράκλειο Κρήτης

23 Απρίλιος 2014Εικόνα στην Αγορά

Η Κωτσόβολος εγκαινιάζει την Πέμπτη 24 Απριλίου το δεύτερο νέο μεγάλο κατάστημά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο μεγάλο χώρο 1.252 τ.μ., που εκτείνεται σε δύο ορόφους και έχει διαμορφωθεί με βάση τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 166, σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και διακρίνεται για τους σύγχρονους και λειτουργικούς του χώρους που αναδεικνύουν την τεχνολογία αλλά και τα πλεονεκτήματα της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που διαθέτει.

Πρόκειται για το δεύτερο στο Ηράκλειο και συνολικά 99ο κατάστημα της Κωτσόβολος, η οποία δηλώνει με αυτή την κίνηση, στην πράξη, τη θέληση της να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά με μεγάλες επενδύσεις. Η εταιρεία στοχεύει στρατηγικά στη δυναμικότερη παρουσία της στην Κρητική πρωτεύουσα, στην κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών της στην περιοχή και στην ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στο Ηράκλειο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Κωτσόβολος έχει στελεχώσει το νέο κατάστημα με προσωπικό από την πόλη του Ηρακλείου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με την κοινωνία.  Το κατάστημα, διαθέτει και σημείο εξυπηρέτησης του Support 360°.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Κωτσόβολος στο Ηράκλειο, ο Σπύρος Μουντουράκης, Διευθυντής του νέου Καταστήματος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, που ανοίγει σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης. Θέλουμε να είμαστε Πάντα Δίπλα σε ακόμη περισσότερους πελάτες μας εξυπηρετώντας τους άριστα και πιστεύουμε ότι τόσο με τον σύγχρονο νέο χώρο και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, όσο και με τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας μας θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και αυτό το ‘’στοίχημα’’».