Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Κεντρική Εικόνα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

19 Απρίλιος 2019Πολιτική & Οικονομία

Η Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολουθεί τη σημερινή δικάσιμο της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η σύζυγος του πρωθυπουργού έφτασε λίγο πριν τις 9:30 στον Κορυδαλλό. Λίγη ώρα αργότερα στην αίθουσα έφτασε και η Μάγδα Φύσσα. Μάλιστα, η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την κα.Μπαζιάνα να επισκεφτεί τις τουαλέτες για να δει την κατάσταση που επικρατεί. Όπως εξήγησε μιλώντας στο News 24/7: "Κατά πως φαίνεται μας επιστρέφουν πάλι εδώ. Οι τουαλέτες είναι πολύ βρώμικες. Πώς μπορούμε να αντέξουμε κάθε μέρα μέχρι τις 3 το μεσημέρι αν δεν μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέτα;"

 

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη της Χρυσής Αυγής συμπληρώνει πλέον τέσσερα χρόνια στις 20 Απριλίου. Μάλιστα, χθες σωματεία εργαζομένων, αντιφασιστικές οργανώσεις, καθώς και η ΑΔΕΔΥ που έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 8 μέχρι τις 11, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Κεντρικό αίτημα του συλλαλητηρίου ήταν η ολοκλήρωση της δίκης και η καταδίκη των κατηγορούμενων, ενώ υπογραμμίζεται και η διαφωνία με τις προτεινόμενες αλλαγές του ποινικού Κώδικα. Οι οργανωτές της διαδήλωσης εκτιμούν πως θα μετατρέψουν σε ελαφρύτερες, ενδεχόμενες ποινές για εγκληματική οργάνωση.

Πηγή: news247.gr