Η Cosmote TV στην glomex - Κεντρική Εικόνα

Η Cosmote TV στην glomex

15 Μάρτιος 2019Εικόνα στην Αγορά

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και πλούσια αθλητική δράση φέρνει στην glomex (The Global Media Exchange) η συνεργασία της Phaistos Networks με την COSMOTE TV, κορυφαίο πάροχο συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Η COSMOTE TV αποτελεί ήδη από την 1η Μαρτίου επίσημο μέλος του δικτύου των Content Providers της glomex, προσφέροντας στους συνεργαζόμενους Publishers video περιεχόμενο από κορυφαίες ευρωπαϊκές και εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις.

Ειδικότερα, στην πλατφόρμα της glomex τα εγγεγραμμένα websites βρίσκουν τα goals και τα καλύτερα στιγμιότυπα από αγώνες του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, της Premier League, της LaLiga Santander, του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και επιλεγμένο περιεχόμενο από αγώνες πολλών ακόμη διοργανώσεων που μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV. 

Το premium και αποκλειστικό αυτό αθλητικό περιεχόμενο, που προσφέρεται σε υψηλή ανάλυση και σε χρόνους πολύ κοντά στο live event, έτυχε θερμής υποδοχής και ευρείας ενσωμάτωσης από την πρώτη κιόλας ημέρα από το δίκτυο των Publishers της glomex, στο οποίο μετέχουν τα μεγαλύτερα αθλητικά και ειδησεογραφικά websites της χώρας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της COSMOTE TV στην glomex, καθώς πέραν της σημαντικής επιπρόσθετης αξίας που προσδίδει στο B2B Video Οικoσύστημα, ανοίγει νέους δρόμους για την online αξιοποίηση του premium video περιεχομένου και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τη video διαφήμιση των Βrands, σ’ ένα απολύτως native και ασφαλές περιβάλλον για τον διαφημιζόμενο» δηλώνει ο Δημήτρης Χατζηδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Phaistos Networks.

«Καλωσορίζουμε με υπερηφάνεια την COSMOTE TV στο B2B video network της glomex» επισημαίνει από την πλευρά του ο CEO της glomex Michael Sandbichler, προσθέτοντας: «Πρόκειται για μια συνεργασία που θέτει ένα νέο ορόσημο στην άκρως επιτυχημένη σύμπραξη της glomex με τη Phaistos και ενισχύει σημαντικά τον κοινό μας στόχο, που είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και premium inventory στην ελληνική αγορά».

Στο δίκτυο των content providers της glomex μετέχουν, επίσης, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και το OPEN, τα φωτογραφικά πρακτορεία INTIME και NDP, μεγάλα publishing groups που παράγουν βίντεο περιεχόμενο και διάφοροι ανεξάρτητοι παραγωγοί.

Η glomex είναι θυγατρική του γερμανικού μιντιακού κολοσσού ProsiebenSat1 και εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Phaistos Networks