Γύρος Εν Ελλάδι: Ο μόνος ελληνικός γύρος από κρέας ειδικής εκτροφής - Κεντρική Εικόνα

Γύρος Εν Ελλάδι: Ο μόνος ελληνικός γύρος από κρέας ειδικής εκτροφής

08 Μάρτιος 2019Εικόνα στην Αγορά

Δοκιμάσαμε την Τσικνοπέμπτη αλλά από τότε κάθε Πέμπτη για μας σημαίνει Γύρος Εν Ελλάδι. Η Creta Farms λάνσαρε πρόσφατα δύο νέα πρωτοποριακά προϊόντα: ο μόνος ελληνικός γύρος από ελληνικό κρέας! Παρότι ακούγεται παράλογο, ο λόγος για τον Γύρο Χοιρινό ή Κοτόπουλο Εν Ελλάδι. Από χοίρους που μεγαλώνουν στη φάρμα ειδικής εκτροφής της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάτω από άριστες συνθήκες.

Χωρίς να στερεί στο παραμικρό από γεύση από τον Γύρο του εμπορίου καθώς προέρχεται από χοιρινό που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και superfoods, πέρα από ασύγκριτη νοστιμιά διακρίνεται και για τα αγνά θρεπτικά συστατικά του αλλά και την εξασφαλισμένη φρεσκάδα και υψηλή ποιότητά του, χάρη στο αυστηρό σύστημα ελέγχων ποιότητας της κρητικής εταιρίας.

Ο γύρος Εν Ελλάδι προέρχεται από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής και από την κατάψυξη είναι έτοιμος για κατανάλωση σε 6 μόλις λεπτά. Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο!