Διακοπή κυκλοφορίας στους Κόμβους Τραγάνας - Αταλάντης  - Κεντρική Εικόνα

Διακοπή κυκλοφορίας στους Κόμβους Τραγάνας - Αταλάντης

18 Φεβρουάριος 2019Πολιτική & Οικονομία

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του κόμβου.

Πιο συγκεκριμένα στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου και από τις 06:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για όσο καιρό ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέχρι τον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.