Με νέα εμφάνιση και Ηγεσία στην κατηγορία των Vitamin Water υποδέχεται το 2019 η SEVEN CHC - Κεντρική Εικόνα

Με νέα εμφάνιση και Ηγεσία στην κατηγορία των Vitamin Water υποδέχεται το 2019 η SEVEN CHC

31 Ιανουάριος 2019Εικόνα στην Αγορά

Mε νέα περισσότερο φιλική προς τον καταναλωτή συσκευασία υποδέχθηκε το 2019 η σειρά Aqua Power Τhe Vitamin Water της SEVEN CHC.

Το rebranding που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Globus BC χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα και καθαρές γραμμές στην αποτύπωση του λογοτύπου ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποτύπωση χρήσιμων προϊοντικών πληροφοριών για τον καταναλωτή, όπως στην περιεκτικότητα σε βιταμίνες, στην απουσία ζάχαρης καθώς και στις βιταμίνες που περιέχονται σε κάθε συσκευασία Aqua Power the Vitamin Water.

Πρωτιά όμως κατέγραψε το Aqua Power The Vitamin Water και στις επιλογές των καταναλωτών για το 2018. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IRI το Aqua Power κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βιταμινούχων νερών με μερίδια της τάξης του 60,4% σε αξία και 60,2% σε όγκο. Σε σχέση με το 2017 τα μερίδια του Aqua Power εμφανίζονται ενισχυμένα κατά 9 μονάδες σε όρους αξίας και κατά 18,3 μονάδες σε όρους όγκου. Σημαντική επίσης είναι και η αύξηση της κατηγορίας συνολικά η οποία σχεδόν τριπλασίασε την αξία της σε σχέση με το 2017 ενώ η ίδια εικόνα καταγράφηκε και σε επίπεδο όγκου καταδεικνύοντας την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση των Vitamin Water στην ελληνική αγορά!
Σχετικά με τα αποτελέσματα αλλά και τη νέα συσκευασία των Aqua Power The Vitamin Water o Δημήτρης Τιμοθεάτος επικεφαλής και ιδρυτής της SEVEN CHC δήλωσε σχετικά:

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση των συσκευασιών των προϊόντων μας, η εταιρική μας φιλοσοφία μας προτρέπει να κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα την πρακτικότητα της για τον άνθρωπο. Η νέα συσκευασία του Aqua Power The Vitamin Water δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από την κεντρική μας φιλοσοφία. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας δικαιώνει όλους, τόσο εμάς στην SEVEN CHC όσο και τους συνεργάτες μας
στην GLOBUS BC τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την φροντίδα που επιδεικνύουν στο σύνολο των προϊόντων μας.
Το πρώτο παραγόμενο στην Ελλάδα Vitamin Water πρώτο και στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών και συνώνυμο της κατηγορίας! Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που εμπλεκόμαστε άμεσα με τη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των Aqua Power The Vitamin Water να διαπιστώνουμε ότι το Aqua Power The Vitamin Water τοποθετήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές στην πρώτη θέση της κατηγορίας! Η προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο βραβείο που θα λάβουμε ποτέ!. Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε το 2016 με συνέπεια και πάντα με αξιόπιστα και επωφελή προϊόντα με γνώμονα τον Άνθρωπο!