Αντιμέτωποι με κυρώσεις όσοι μοιράζονται τους κωδικούς του Netflix - Κεντρική Εικόνα

Αντιμέτωποι με κυρώσεις όσοι μοιράζονται τους κωδικούς του Netflix

10 Ιανουάριος 2019Εικόνα στην Αγορά

Πολλοί είναι εκείνοι που μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης του Netfix με φίλους και συγγενείς. Δυστυχώς γι' αυτούς μία έξυπνη τεχνολογία που παρουσιάστηκε στην CES 2019 ίσως τους φέρει αντιμέτωπους με κυρώσεις. 

Η εταιρία τεχνολογίας Synamedia, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να εντοπίσει την κοινή χρήση κωδικών από λογαριασμούς τέτοιου είδους και να τους μπλοκάρει ή να τους καταργήσει εάν δεν αναβαθμιστούν ώστε να πληρώνουν όλοι.

Αυτή η νέα κι αποτελεσματική τεχνολογία θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του διαμοιρασμού κωδικών ενός λογαριασμού σε πολλαπλούς χρήστες οι οποίοι παρακολουθούν με μια μόνο συνδρομή, αλλά χωρίς να βλέπουν ταυτόχρονα, το περιεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι η Synamedia εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση από την Sky, η οποία υπήρξε το προηγούμενο διάστημα πελάτης της.

Αν το εν λόγω πρόγραμμα που λάνσαρε η εταιρεία χρησιμοποιηθεί από εταιρείες συνεχούς ροής, οι πολλαπλοί χρήστες στο μέλλον θα εντοπίζονται εύκολα και στη συνέχεια κάθε πλατφόρμα θα αποφασίζει τι θα γίνει με την συνδρομή τους.

Πηγή: athensmagazine